Bitter Melon – fordele, medicinske egenskaber

Bitter Melon er rapporteret til at hjælpe i behandlingen af diabetes og psoriasis. Det er også blevet rapporteret, at Bitter Melon kan hjælpe i behandlingen af HIV. Bitter Melon er det engelske navn for Momordica charantia. Bitter Melon er også kendt under navnene Karela og Balsam pære. Bitter Melon vokser i tropiske områder, herunder dele af øst Afrika, Asien, Caribien og Sydamerika, hvor det anvendes som en fødevare, såvel som et lægemiddel. Det er en grøn agurk formet frugt med græskar-lignende bumps over det hele. Det ligner en grim, lys grøn agurk. Frugten skal være fast, som en agurk. Og det smager meget bitter. Selvom frø, blade og vinstokke af Bitter Melon har alle været brugt, er frugten den sikreste og mest udbredte del af planten anvendt medicinsk. De blade og frugter har begge været brugt lejlighedsvis gøre te og øl eller sæson supper i den vestlige verden.

Bitter Melon blev traditionelt brugt til en blændende vifte af betingelser af mennesker i tropiske områder. Talrige infektioner, kræft, leukæmi og diabetes er blandt de mest almindelige betingelser det mentes at forbedre. Bitter Melon er rapporteret til at hjælpe i behandlingen af diabetes og psoriasis. Det har også været tænkt at Bitter Melon kan hjælpe i behandlingen af HIV, men beviset hidtil er for svag til at overveje. Den modne frugt af Bitter Melon er blevet foreslået for at udstille nogle bemærkelsesværdige anti-cancer effekt, men der er absolut ingen beviser, at det kan behandle kræft. Imidlertid synes foreløbige undersøgelser at bekræfte, at Bitter Melon kan forbedre blodsukkerkontrol i mennesker med voksen-debut (type 2) diabetes.

Blodet sænkning handling af den friske saft af de umodne Bitter Melon er blevet bekræftet i videnskabelige undersøgelser i dyr og mennesker. Mindst tre forskellige grupper af bestanddele i Bitter Melon er blevet rapporteret at have hypoglykæmiske (blod sukker sænkning) eller andre aktioner af potentielle fordel i diabetes mellitus. Disse omfatter en blanding af steroide saponiner kendt som charantin, insulin lignende peptider, og alkaloider. Det er stadig uklart, hvilke af disse er mest effektive eller hvis alle tre arbejder sammen. Ikke desto mindre har Bitter Melon præparater vist at forbedre glukosetolerans uden at øge blod insulin niveauer og forbedre fastende blod glucose niveauer.

17 thoughts on “Bitter Melon – fordele, medicinske egenskaber”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.