Er du seriøs om dit arbejde på Home Business?

Er du behandler din virksomhed som en Fortune 500 selskab eller gerne en Yard salg? Tage denne quiz for at finde ud af.

Hvordan vil du beskrive dit kontor?

a.) Corporate eller b). Kaos

Hvilket ord beskriver du personligt fremmøde, mens du arbejder?

a.) succes eller b). Rod

Og hvordan vil du beskrive din holdning mod din virksomhed?

a.) vinder eller b). Winging-it

Hvis du vælger kun ‘en’ svar, så tillykke! Du tænker som en Fortune 500 selskab!

Hvis du vælger selv en ‘b’ svar, derefter holde læsning…

Vi tror ofte, “Hvad betyder det noget hvad mit skrivebord ser ud? Og hvem bekymrer sig, hvad jeg ser foran min computer derhjemme. Ingen kan se mig.”

Nå, betyder det noget. Det betyder noget, fordi du sagen, og fordi din virksomhed spørgsmål. Og hvis du behandler din forretning som noget af værdi og tage sig af det, det vil tage sig af dig. Og hvorfor skulle du? Din virksomhed er lige så vigtig som enhver Fortune 500 selskab. Det er din og det er særligt.

Her er nogle skridt til at tage i dag.

1. ikke mere orden i kaos.

Gøre dit kontor et “ingen legetøj zone”. Din office er din græstørv. Beskytte det. Hvis du har små kontor hjælpere, derefter oprette et område, der kan have legetøj, måske en kurv eller skuffe – og lad det ikke sprede.

2. ikke mere arbejde i jammies.

Du ville ikke dukke op til at arbejde på IBM eller Microsoft i din fuzzy bunny Tøfler, ville du? Du behøver ikke at bære en dragt, men simpelthen føler mere professionel vil føre til mere professionelle resultater.

3. ikke mere amatør telefon besked

Anmeld den udgående besked på din telefonsvarer. Lyder det som kontor af en professionel eller som kaos centrale? Genindspille det for at gøre et godt første indtryk på kunderne, når de ringer.

4. ingen mere ‘winging det’.

Begynd hver dag med en liste over seks job, som du ønsker at opnå. Hvis du laver listen kan opnås med små mål, vil du føle sig meget bedre om i slutningen af dagen.

Er du klar til at behandle din virksomhed som en værdifuld Fortune 500 selskab? Jeg håber du vil tage din første skridt i dag mod succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *