Skattefordele ved langtidsplejeforsikring for virksomheder

Tidlige LTC-politikker tilbød generøse fordele, livstidsdækning og fordele, der voksede med en sammensat sats på fem procent. Forsikringsselskaberne overvurderede imidlertid omkostningerne ved krav og overvurderede værdien af investeringsafkast, og de blev anstrengte og tvunget til at hæve præmierne på deres eksisterende kunder. Resultatet var, at mange forsikringsselskaber stoppede med at sælge traditionelle langtidsplejeforsikringer, og kun en håndfuld virksomheder forbliver i drift i dag. Som følge heraf giver traditionelle LTC-politikker beskedne fordele og højere priser.
Omkostninger

Langtidsplejeforsikring er ofte dyr. En 55-årig mand ville betale $ 1700 om året for en individuel politik, og en gennemsnitlig amerikaner ville betale $ 140.000 ud af lommen. Men omkostningerne er ikke nødvendigvis høje. Faktisk kunne et par spare hundreder af dollars om året ved at samle deres dækning. Desuden er omkostningerne lave, hvis de er gift, da forsikringsselskabet opkræver to præmier på én gang.
Grænser

Der er visse skattefordele, der følger med langtidsplejeforsikring. De præmier, du betaler, er fradragsberettigede, hvis de overstiger 7,5% af din justerede bruttoindkomst. IRS justerer regelmæssigt grænserne, så beløbet stadig er fradragsberettiget, men mængden af fradragsberettigede præmier varierer efter alder og den type politik, du har. For eksempel kan skatteydere, der er 55 år og ældre, trække op til $ 1,690 af præmier i 2021. Personer over 65 år kan trække hele beløbet fra.
Grænser for ydelser

Grænserne for fordelene ved langtidsplejeforsikring er vigtige at overveje. Mange politikker dækker ikke alle udgifter, og nogle vil have undtagelser eller begrænsninger, der gør dem uegnede. Mens nogle forsikringer betaler for alle udgifter, kan det være dyrt at dække omkostningerne ved pleje af en langtidsplejepatient. Inflationsbeskyttelse er et vigtigt træk ved langtidsplejeforsikring, da det vil hjælpe med at beskytte forsikringstageren mod inflation.
Skattefordele

Skattefordelene ved langtidsplejeforsikring er betydelige. Betalte præmier er fradragsberettigede, og indkomsten fra politikken er ikke skattepligtig. Denne fordel gælder også i visse stater. Hver stat håndterer imidlertid langtidsplejeforsikring forskelligt. Lær om din specifikke stats skattemæssige behandling af denne type forsikring. Denne artikel beskriver skattefordelene ved langtidsplejeforsikring for virksomheder. Læs videre for flere detaljer.
Køb af en police

Selvom det kan virke indlysende at vælge en langtidsplejeforsikring baseret på de forventede omkostninger ved hjemmepleje, er der et par ting at overveje. En nøglefaktor er dækningsniveauet. Mens de fleste politikker har en fast præmie, bør du overveje, om politikken giver dig mulighed for at vælge den slags pleje, du ønsker. Nogle forsikringer dækker specifikke tjenester, mens andre ikke gør det. Mens en niveaupræmie kan være den bedste løsning for de fleste mennesker, er det muligvis ikke nok til en stor økonomisk forpligtelse. I så fald dækker en politik med en fast rente slet ikke dig.